In & abouts

tokolopsrmlmDe naam van de toko is ontstaan via mijn familie & vrienden.
Als allround banketbakker met een Indische achtergrond weet ik iedereen in mijn dichte omgeving altijd te verwennen met food gifts. Met plenty proefkonijnen tot mijn beschikking heb ik over de afgelopen jaren mijn eigen mix van eetbaar erfgoed en geschoolde kennis kunnen maken.

Met Toko Lo maak ik een overbrugging van Indische gerechten naar de Nederlandse huiskamers. Van familie klassiekers, streetfood favorites tot eigentijdse verrassingen. Er staat altijd één ding centraal, de authentieke smaak. Er zijn zoveel pareltjes die niet meer op de menukaarten of in de toko’s te vinden zijn. Graag breng ik deze opnieuw onder de aandacht. Zodat zij niet in de vergetelheid raken en weer in ieders hart gesloten kunnen worden.

Alle producten die vanuit Toko Lo worden verkocht zijn ambachtelijk, volgens authentieke recepten bereid en handgemaakt uit eigen keuken.

Naast alle Indische zoetigheden, snacks, rijsttafels, cateringopdrachten zijn bestellingen op maat ook mogelijk. Van verjaardagstaarten, bruidstaarten tot familiefeestjes. Daarnaast is het ook mogelijk om een foodcorner op locatie of workshop, kookdemo te verzorgen.

De toko heeft nog geen fysieke vestiging.
Alles gaat op bestellingen, tegen bezorging of afhalen op afspraak.
De toko kun je wel tegenkomen. Benieuwd waar & wanneer je mij tegen komt? Klik dan hier.

Toko aan huis ontvangen? Dat kan. In te huren voor privé workshop of catering vanaf 6 personen.

Vragen of een bestellingen plaatsen? Klik dan hier.
Voor de algemene voorwaarden die gelden bij bestellingen bij de toko, klik hier.

Voor een impressie van Toko Lo in de media, klik dan hier.

Volg Toko Lo ook op social media:

intsaicon fbicon

 Twitter_buttonimage