Makan di Hati

Makan di hati

Het is soms vallen en opstaan, maar stilzitten doe ik nooit! Er is altijd een nieuw project waar ik aan werk of wat nog op mijn verlanglijstje staat. Naast koken heb ik een enorme liefde voor schrijven en het fotograferen van mijn eten. Schrijven heb ik met veel plezier gedaan voor Indo’s Be Like en mijn blog Donnielo.com. De food pictures stapelen zich nog altijd op via instagram. Deze ben ik zorgvuldig gaan bewaren. Zij inspireren mij altijd en leiden vaak tot nieuwe ideetjes. Het samenbrengen van mijn drie liefdes, is iets waar ik al een tijdje aan werk. Ik wist niet zo goed hoe ik dit vorm moest geven of dat ik het wel durfde. Persoonlijker dan dat wordt het namelijk niet! Plus het delen van recepten is ook weer familie gebonden. Het zijn onze pareltjes en die verschillen soms nogal per familie.

Aangezien mijn culturele achtergrond zo divers is en mijn kennis nog dagelijks wordt uitgebreid, besloot ik een mix te maken van de werelden waarin ik ben opgegroeid. Mijn familie is enorm groot, met invloeden van meerdere eilanden. Naast een hele grote tak Molukse familie, heb ik ook een lieve vriend van dezelfde afkomst, waar ik dagelijks weer van leer. Dat ben ik gaan vormgeven in recepten. Zo werd Makan di Hati geboren. Een mix van Indische en Molukse recepten, weergeven in een modern jasje, voorzien van heldere uitleg en hoeveelheden, met behoud van authenticiteit.

Kalender
De enthousiaste voorloper van het kookboek. Om alvast een ideetje te geven van wat er nog komen gaat!
Een kleurrijke verjaardagskalender,  met iedere maand een ander recept met bijbehorende foto om bij weg te dromen.
Reguliere prijs € 7,50. (pasar prijs € 5,00)
Bestellen via info@tokolo.nl

Kookboek
Een kookboek is een proces wat enorm veel tijd, proef bakken en koken, specifieke fotografie, research en familie overleg vraagt.
Aan dit kookboek wordt nog hard gewerkt.
Het is wel mogelijk om aan te geven dat u graag op de hoogte gehouden wilt worden over de ontwikkelingen.
Stuur uw contactgegevens in via info@tokolo.nl