Selamatan

Sinds de toko out & about evenementen bijwoont, bestellingen en cateringopdrachten verzorgt, wordt er ook veel gevraagd naar de rijsttafels. Wat houd dat nu in? Hoe ziet dat eruit? Maar bovenal, hoe smaakt dat?! Het is nu is dé tijd voor Toko Lo om hierin actie te ondernemen. Om eens te laten zien, proeven maar bovenal een gelegenheid te bieden, om kennis te maken met een rijsttafel.

Een selamatan is een ceremoniële feestmaaltijd die in het teken staat van speciale gebeurtenissen of momenten in het leven. Van geboorte, overlijden tot huwelijksvoltrekkingen. De hoofdgedachte daarvan is het samenbrengen van mensen. Samen is het zoveel gezelliger! Omdat niet iedereen dit binnen zijn/haar directe omgeving of familie kan ervaren, wil Toko Lo daarvoor een gelegenheid creëren.

Hoe werkt het?Afbeelding1
Bij binnenkomst in het café kun je een selamatan pack kopen. Je krijgt bonnetjes voor 2 snacks, een bonnetje om jouw eigen piring lidi (eetmandje) te bestellen en een bonnetje voor zoetigheid voor bij de koffie/thee. Van 17:00 tot 20:00 uur is er de mogelijkheid om een bordje rijst te bestellen. Drankjes kun je kopen aan de bar.

Je bent van harte welkom om alleen te komen, met je partner of een gezelschap. Wil je verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan alvast via info@tokolo.nl .
fblikeus