Workshops

Er is de laatste tijd veel vraag naar workshops. Begrijpelijk! Het is natuurlijk leuk om via de toko hapjes te bestellen. Of koekjes te scoren bij een pasar malam. Maar hoe haal je de Indische smaken nu in huis, daartussen in? Soms is daar nu eenmaal wat hulp bij nodig. Niet iedereen heeft de luxe om dit van grootouders, ouders, tantes of ooms te leren. And that is where I jump in! Adopteer mij voor een dagje als een nichtje die u meeneemt de keuken in.

Het kan een eenmalige workshop koekjes, hartige hapjes of rijsttafel bereiden zijn.
Daarnaast is het ook mogelijk om samen een programma samen te stellen voor wat meer lessen. Alles op maat.
Ook voor groepen, dan wel bedrijven is het mogelijk om een workshop op locatie te verzorgen.

Prijzen van de workshop zijn vanaf prijzen. Dit in verband met eventuele reiskosten of huur van kookstudio.
Maximale aantal personen is afhankelijk van de mogelijkheden en ruimte van locatie workshop.
Het meest makkelijke is als ik met alle benodigdheden voor de workshop naar u thuis kom.
Dat is immers de plek waar u al het geleerde weer in de praktijk gaat brengen ná de workshop.

Geïnteresseerd?

Voor het boeken van uw workshop of om informatie op te vragen, klik op onderstaande button.

Introductie Indische Keuken

Een kennismaking met de Indische keuken bestaande uit 3 lessen. Introductie met de keuken, oorsprong, uitleg boemboe bereiding. Bereiding van boemboe, groente gerecht, vlees gerecht en bijgerechten.

Mogelijk vanaf  2 personen, prijs vanaf € 45,- p.p. op locatie naar keuze

Indische High-Tea

Een Indische high-tea vooraf en daarna gaat u zelf de keuken in om Kue lapis, Kue nastar, Kelepon te maken.

Mogelijk vanaf 2 personen voor € 50,- p.p. op locatie naar keuze

Workshop Djadjan

In deze workshop leert u zelf zoetigheden bereiden. We hebben gekozen voor diverse bereidingen, bakken, stomen, koken.
U maakt in deze workshop, Kue putri saljoe, Kattentongen, Kwee lapis, Kwee dadar goeloeng.

Mogelijk vanaf 2 personen voor € 55,- p.p. op locatie naar keuze

Workshop Snacks

Tijdens deze workshop leert u de volgende snacks te bereiden: Loempia sajoer, Loempia saus, Pangsit goreng, Pangsit saus, Perkedel djagoeng. Het is ook mogelijk om deze snacks vegetarisch te leren bereiden.

Mogelijk vanaf 2 personen voor € 45,- p.p. op locatie naar keuze.

Indische BBQ

Tijdens deze workshop leert u een BBQ te organiseren met een Indisch tintje. U leert Saté ayam te bereiden met de échte marinade. Daarnaast maakt u ook Otak Otak, Indische bieten salade, Pinda saus, Lontong, Sambal brandal en Roedjak melon te bereiden.

Mogelijk vanaf 2 personen voor € 55,- p.p. op locatie naar keuze

Workshop Nasi Lemak

Nasi Lemak is een echt streetfood gerecht. Bolletje rijst staat centraal en eromheen liggen de andere onderdelen zorgvuldig gedresseerd. In deze workshop leert u dit gerecht van A-Z te bereiden. Bestaande uit Bereiding rijst, kip & groente gerecht, diverse bijgerechten en sambal maken.

Mogelijk vanaf 2 personen voor € 30,- p.p. op locatie naar keuze