Events

Neighbourfood market 19 april 2015

IMG-20150419-WA0027Wauw, wat een liefde hebben wij mogen ervaren zondag 19 april op de Neighbourfood Market. Het was onze eerste keer op een food event als Toko Lo x Manyee Shares. Wij zijn overweldigd door goede reacties, complimenten, liefde, maar vooral doordat wij aan het einde van de dag leeg gekocht waren!

Het is een enorme energyboost en motivatie om een eerste food event zo af te mogen sluiten. Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dan dat wij dit vaker willen gaan doen. Definitely!

foto1Zondag 19 april was het een samenwerking van Toko Lo met Manyee Shares. Je weet wel, mijn enthousiaste vriendinnetje die iedere woensdag haar eigen column heeft op Donnie Lo. Ik verkocht daar de Indische snacks en zij haar fusion snacks en healthy salads.

Over de hele dag hebben wij niet alleen veel leuke mensen gesproken en leren kennen, maar ook waren wij blessed met alle bezoekjes van onze lieve vrienden en familie. The look on their faces, priceless! Wij voelden ons helemaal energiek en waren dan ook on fire. Deze eerste, maar zeker voor herhaling vatbare dag, hebben wij afgesloten met een wijntje in de zon. Salut!

Ook willen wij al onze familie, Indo’s be like, Moesson en natuurlijk ook onze vrienden zoals lieve Sunny Jansen bedanken voor het delen van onze berichten over onze deelname aan de Neighbourfood Market in Amsterdam, op het Westergastterrein. This also ment the world to us.

Houd Toko Lo & Manyee Shares goed in de gaten voor upcoming events. Meanwhile voor reports van ons event, check #tokolo op Twitter, Instagram en Facebook!

Klik hier om terug te gaan naar Events.