Events

Pasar Makanan 2015

Flyer Pasar Makanan

In het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 september is het weer feest bij het Indonesische dierenpark Taman Indonesia. Dat weekend organiseren zij de pasar makanan. Een pasar malam, maar dan een die VOLLEDIG in het teken van eten staat. Denk aan authentieke Indo gerechten, snacks en zoetigheid in de vrolijke omgeving van het dierenpark. Neem plaats op het zonnige terras met wat lekkers of wandel rustig door het dierenpark onder het genot van een lekker drankje. Het kan allemaal.

En waar vind je dan Indische lekkernijen? Je raad het al! Bij Toko Lo off course. Op zaterdag 12 september. Bij de kraam kun je de koning der kue vinden; Koningskroon (kue Raja), Kue pelangi (regenboog cake), Kue kelapa muda (jonge klappertaart), Martabak manis kecil (kleine zoete Indo pannenkoekjes) vinden.

Ook kun je deze keer je hart ophalen met de Soto Kudus! Een kruidige kippensoep met een verdwaalde gorengan. Een heerlijk soepje met een Toko Lo twist. Modern, maar vol authentieke smaken.

Check de facebook pagina van Taman Indonesia voor de laatste updates.
Geen idee hoe je er moet komen? No worries. Klik hier voor een routebeschrijving naar Taman Indonesia in Kallenkote (nabij Steenwijk).

Om terug te gaan naar de Events, klik dan hier.