Events

Toko Lo Selamatan zondag 30 okt 2016

Op zondag 30 oktober 2016 organiseert Toko Lo een selamatan. Een selamatan is een ceremoniële feestmaaltijd die in het teken staat van speciale gebeurtenissen of momenten in het leven. Van geboorte, overlijden tot huwelijksvoltrekkingen. De hoofdgedachte daarvan is het samenbrengen van mensen. Samen is het zoveel gezelliger! Omdat niet iedereen dit binnen zijn/haar directe omgeving of familie kan ervaren, wil Toko Lo daarvoor een gelegenheid creëren.

De selamatan vindt plaats bij Café de Koppelpoort, Grote Spui 23 in Amersfoort vanaf 16:00 uur tot en met 20:00 uur. Je wordt ontvangen met snacks en kunt vanaf 17:00 uur jouw eigen piring lidi (eetmandje) bestellen aan de bar.

Hoe werkt het?
Bij binnenkomst in het café kun je een selamatan pack kopen voor € 13,50. Je krijgt bonnetjes voor 2 snacks, een bonnetje om jouw eigen piring lidi (eetmandje) te bestellen en een bonnetje voor zoetigheid voor bij de koffie/thee. Van 17:00 tot 20:00 uur is er de mogelijkheid om een bordje rijst te bestellen. Drankjes kun je kopen aan de bar.

Het menu van de selamatan, zie je hieronder. Voor snacks krijg je 2 bonnetjes en kun je kiezen uit 5 soorten. Voor zoetigheid krijg je 1 bonnetje en kun je kiezen uit 4 soorten. Voor rijsttafel krijg je 1 bonnetje. Indien je vegetarisch bent, graag aangeven bij de bestelling aan de bar.

Je bent van harte welkom om alleen te komen, met je partner of een gezelschap. Wil je verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan alvast via het aanmeldingsformulier. Stuur jouw aanmeldingsformulier in naarinfo@tokolo.nl .

Graag tot ziens bij de selamatan! Het gaat een smakelijk feestje worden waar ik in ieder geval al enorm naar uit kijk.

Voor een routebeschrijving naar Café de Koppelpoort, klik hier.

Parkeren kan bij de parkeergarage van het Eemplein. Klik hier voor routebeschrijving. Of bij het stadshuis. Klik hier voor routebeschrijving.

** Ben je niet in de gelegenheid om de eerste selamatan bij te wonen, maar wil je wel een andere keer komen? Stuur dan een mail naar info@tokolo.nl en ik zet je op de lijst voor de volgende editie. Je ontvangt dan per mail meer informatie over de datum + locatie**