Events

Winterfair Overveen 2016

Op zondag 24 januari is het zover, de Winterfair in Overveen. Tijdens deze Winterfair staat het thema ‘Winters’ centraal. Toko Lo is daarbij aanwezig om het winterse feestje te voorzien van Indische warmte. En waarmee doen we dat? Met heerlijke snacks, maar ook de pastel tutup en met Indische zoetigheid. Wij zijn er aanwezig vanaf 12:00 uur tot en met 18:00 uur.

Het assortiment bestaat uit pastel tutup, bapao daging, pastel namu ayam, spekkoek,  & meer!

Onder het genot van een warme chocolademelk met slagroom of een glühwein kunt u genieten van diverse kraampjes met luxe producten als bloemstukjes, sieraden, woonaccesoires, tassen en heel veel meer. De kinderen worden vermaakt met een groot springkussen, snoepgoed en nog leuker ze kunnen worden geschminkd als Frozen figuur. Heeft u alle kraampjes gehad? Luister dan nog even naar de geweldige muziek van de singer songwriter Danielle van Doorn. Een bezoek aan de winterfair is een heerlijk middagje uit om helemaal in de sfeer van de intieme wintermaanden te komen en te genieten van veel leuke activiteiten.

Check de facebook pagina van de Winterfair Overveen 2016 voor de laatste updates.

Geen idee hoe je er moet komen? No worries. Klik hier voor een routebeschrijving naar de winterfair in Overveen, nabij Bloemendaal.

Om terug te gaan naar de Events, klik dan hier.