In de media

Toko Lo op Door Blauwe Ogen

afbeeldingindemediadoorblauweogenIn het boek Door Blauwe Ogen (2005) staan de Indische jongeren van de derde generatie in Nederland centraal. In de loop der jaren is er bij de auteur Sabina de Rozario, de behoefte ontstaan om grenzen te verleggen, om alle Indische generaties te onderzoeken en ook buiten Nederland te kijken. In navolging van het boek volgt daarom dit online platform.

Op haar blog tref je onder andere persoonlijke verhalen, vergelijkingen naar vroeger, bijzondere reportages en portretten. In de laatste serie over Indische Jongeren, is er een uitstapje gemaakt naar de Toko. Het is een bijzonder portret van zowel mij persoonlijk, mijn motivatie en affiniteit met Indonesië en Indisch zijn geworden. Het ontroerde mij bij het lezen.

“In de serie Indische jongeren, dit keer een sprankelende onderneemster die van haar hobby haar beroep heeft gemaakt. Lola van Ruler heeft onlangs haar eigen online winkeltje geopend, een reden om alles te vragen over haar Toko Lo.” Toko Lo op “Door Blauwe Ogen”

Om terug te gaan naar, Toko Lo in de Media, klik hier.